HTML

KudaRóma

Friss topikok

Címkék

2014.07.22. 12:59 KudaRóma

nyàr

2014-07-18_22_19_35_1406024146.jpg_2560x1920

Idén is elérkezni làtszik a vàrva vàrt "estate" még akkor is, ha az idojàràs olykor nem épp ezt mutatja (Bréking nyùz: Ròmàban jelenleg szakad az eső s kb.22 fok van, igy öröm dolgozni:)).

Legutòbbi bejegyzésem òta sok érdekes (nem) történt: csùfos véget ért a foci VB, àm ìgy legalább több idő jut egyéb tevékenységekre: szabadtéri koncertek ((fenti kép is egy ilyen eseményen készült) s moziestek gyönyörű ókori környezetben, piknikek mellett búcsúvacsorákat szervezünk (lassan kiürül Róma, mindenki megy nyaralni), szinte minden napra jut valami. Ha mégsem, akkor futàààààs vagy iràny a kedvenc fagyizòm!:)) 

Holnap - az időszak lezàràsaképp -  színházba megyek: a villa Borgheseben (mint màr ezt kb. 2 éve ìrtam) megcsinálták a GLOBE szinház másolatát, ahol csak Shakespeare darabokat adnak, holnap a Romeo és Júliát nézem meg:))

 

Egy kedvenc "hobbymnak" is hódolok: különböző római parkokat fedezek fel, siestázom, elmélkedem Isten igéjéről, de főleg arról, hogy mit akar életemmel...:))

Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy csendesedjen el Isten előtt, kérjen tanácsot Tőle, vigye elé örömeit, bánatait, kétségeit, sikereit.

Elkezdtem bibliai Igéket is kiirni magamnak, melyek megértintenek, fontosak adott napra. Ismét felfedeztem a Bibliaolvasás szépségét, öröm átélni, amikor megnyilik elmém előtt amit olvasok, s aktuálisan szól adott vers.

Emellett ha valakinek van rá igénye: szívesen imádkozom, szóval küldhettek emailben imatémákat!

Harcra azaz pihenésre fel, buone ferie!

komment

süti beállítások módosítása