HTML

KudaRóma

Friss topikok

Címkék

2012.10.15. 23:02 KudaRóma

szürkeszínes hétköznapok 2. (10.08-10.11.)

img00193-20121006-1732_1350334845.jpg_2048x1536

Mivel mint írtam (főleg hét elején) nem sok érdekes dolog történt, ezért volt időm kedvenc mondataimat, mondásaimat (nem mind bibliai) 1 csokorba gyűjtöttem, íme:

 

-         „Ha magaddal van bajod, használd a fejed; ha másokkal, használd a szíved!” (ismeretlen szerző), de akár én is kitalálhattam volna, mert ez nagyon-nagyon tetszett, főleg azért mert szeretném, ha ez minél jobban jellemző lenne rám (persze a többi is ami most következik, de ez volt  kedvencem, ezért tettem első helyre:)))

 

„a "A kedves beszéd: édes a léleknek és gyógyulás a testnek” (Példabeszédek 16:24). Azt hiszem ez (volt) az, amin a legtöbbet kell „dolgoznom”, hogy megvalósuljon életemben. Persze mivel egyedül erre semmi esélyem, inkább Isten kegyelmét és segítségét kérem a megvalósításban:)) Vele sikerülhet! Igazából csak vele sikerülhet.:))!

-       

  „Ha a saját véleményedet többre értékeled, mint a családodat vagy a barátaidat, akkor a véleményedet fogod védeni és a kapcsolataidat le fogod rombolni.” (ismeretlen szerző) Azt hiszem ezt a szakmámból adódóan van hova csökkentenem a saját véleményemből:))!

 

 

 

 

-         "Elvi kérdésekben légy sziklaszilárd, az ízlés dolgában ússz az árral” (Thomas Jefferson)

 

-         „Légy nagylelkű másokkal, hiszen Te is kegyelmet kaptál Istentől” (ismeretlen szerző)

 

 

-         „A legbiztonságosabb hely – az egyetlen hely – ahol érdemes lenni: Isten akaratában van!”

 

jó Jó elmélkedést kívánok, akinek van kedve írjon, szívesen levelezek ezekről:))

 

komment

süti beállítások módosítása