HTML

KudaRóma

Friss topikok

Címkék

2014.05.09. 18:42 KudaRóma

Alatri avagy éljen màjus elseje

img-20140502-wa0001_1399653375.jpg_800x597

Màjus elseje idén csutortokre esett. Itt nincs az az idétlen rendszer, mint otthon, hogy ilyenkor kotelezo 4 napos unnep, hanem ha valaki ki akarja venni a pénteket, szabadon megteheti. A munka unnepe természetesen itt Itàliàban is munkaszuneti nap, a vàrosban azonban nem érdemes maradni, mert tele van tuntetésekkel... Igy hàt Frosinone érintésével Alatri telepulésére szerveztem kiràndulàssal egybekotott szulinapi partyt az egyik ismerosomnek. 

A telepulés gyonyoru, az Appenninek tovében fekszik, fenti kép is itt készult, kicsiben egy mini szivàrvàny is làthatò.
Csodàs nap volt, ismét megtapasztaltam az olaszok vendégszeretetét, volt étel-ital-dìnom-dànom boséggel. No meg egy kis kiràndulàs is, hogy lejàrjuk a felszedett kilòkat.

Este fàradtan, de boldogan tértem nyugovòra, felkészulve a pénteki munkanapra, mely gyorsan eltelt. Este megnéztem a heti filmemet, ezuttal az "In time" c. filmet, melyet ismét mindenkinek nagyon ajànlok, ugyanis ez is telis tele van érdekes mondanivalòval. A film egy olyan idoben jàtszòdik, amikor màr nem a pénz a fizetoeszkoz, hanem az ido. Ez maga az életet is jelenti egyben...

Te, kedves olvasò, hogyan élsz az idoddel, hogyan osztod azt be?!...

komment

süti beállítások módosítása