HTML

KudaRóma

Friss topikok

Címkék

2014.05.12. 12:54 KudaRóma

Firenze

2014-05-03_12_37_54_1399890671.jpg_2560x1920

Màjus 3-àn reggel egy autònyi emberrel Firenze vàrosàba làtogattam (fenti kép a vàros panoràmàja). Csapadékot jeleztek egész hétvégére, ehhez képest amikor kiszàlltunk az autòbòl elàllt az eso, késobb a nap is kisutott, igy bejàrtuk e mesevàrost. Mindenkinek ajànlom, aki szereti a szépet, romantikust, antikot.:)

Egy egy napos konferenciàra érkeztunk, melyet volt lakòtàrsam szervezett, csupàn azt felejtette el kozolni velem, hogy szàmìt ràm is, ùgyhogy amikor késve beestunk, rogton a szàmitògé elott talàltam magam!:) Azonban végul jòl sikerult a rendezvény, fiatalok gyultek ossze imàdkozni ezért az olasz vàrosért, tartomànyért, orszàgért. Két eloadàs is volt, egyet a lelkészunk, màsikat volt lakòtàrsam tartotta, mindketto nagyon buzdìtò volt.

Ezùton én is arra hìvom fel a kedves olvasòt, hogy kérje Istent: segìtse, àldja meg Magyarorszàgot, megyéinket, vàrosainkat. A benne élo polgàrokat, politikusokat, hogy az orszàg javàt szolgàljàk, s kérjuk egyutt, hogy minél tobb ember ismerhesse meg Jézust, mint élete megvàltòjàt!:)

Ehhez egyik kedvenc vàros-zeneszàmomat ajànlom ismét mindenki figyelmébe, mely engem bàtorìtott, hogy eljojjek Olaszorszàgba, de egyben arra is, hogy orszàgunkért imàdkozzunk:)) : 
angolul: https://www.youtube.com/watch?v=NoM0AT8fBvs
magyarul: https://www.youtube.com/watch?v=GqbZDE5M3YM (ez utòbbi kedvesebb szàmomra, hisz otthoni gylekezetem eloadàsàban hallhatò!:))

A nap zàràsaként este megnéztuk a Napoli-Fiorentina olasz kupa dontot, melynek érdekessége csupàn annyi volt, hogy Firenzében voltunk àm a mi tàrsasàgunk a Napolinak szurkolt - sikerrel:)

komment

süti beállítások módosítása