HTML

KudaRóma

Friss topikok

Címkék

2013.01.16. 02:33 KudaRóma

Mitadtaknekunkaromaiak.blog.hu2.0 (2013. 01.15.)

Sokak kérésére, bíztatására folytatom 2012 augusztus végén elkezdett római útinaplómat mitadtaknekunkaromaiak.blog.hu2.0 főcímmel. Remélem sokak részére lesz áldás, bátorítás, biztatás e blog, s hiszem, hogy Isten irántam megnyilvánuló gondoskodó, olykor feddő, intő szeretete sokakat fog arra indítani, hogy ebben az évben Belé vessék bizodalmukat, HIGGYENEK Benne.

Továbbra is kérném a kedves olvasót, hogy ne e blogon nyilvánítsa ki véleményét, ne itt kommentelje az olvasottakat, hanem írjon nekem privátba, külön e-mailt, egyben magáról is beszámolva, hírt adva, ugyanis hangsúlyozom: érdekel, hogy mi történik életetekben, már csak azért is, mert szívesen imádkozom értetek, hiszen ezen igen intenzív napok után hatványozottan vallom: „nagy az ereje az igaz ember buzgó könyörgésének!” (Jakab levele 5:16.)

Jó szórakozást/Buon divertimento!

Hogy rögtön a közepébe csapjak amikor e bejegyzést írom a több mint 30 perces késéssel indult Budapest-Róma csodás Ryanair járaton csücsülök, és kinézve az ablakon a nagyon vékony (kiskiflis) holdat szemlélem. A mögöttem ülő magyar hölgyemény egy beszedett Dedalon ellenére igencsak izgága, s ez abban manifesztálódik, hogy folyamatosan rugdos a lábával, valamint 10 percenként kérdezi meg kettővel mellette elhelyezkedő barátját hogylétéről. Csodás út előtt állok!:)

Ám hálatelt szívvel utazom e repülőn, ugyanis a Wizzair római járatát – mely a miénk mellől indult volna velünk egy időben – törölték. 

A kis indulási intermezzót leszámítva szép rendben érkeztünk meg Rómába, gyönyörű repülőgépes panoráma fogadott, láttam minden nagy nevezetességet kivilágítva, s ami a legfontosabb 10 fok (PLUSSZBAN!:)) volt este 23 órakor is:))

Kijöttek értem a reptérre ugyanazok, akik augusztus végén is gondoskodtak a városba jutásomról. Ezúttal szállást is biztosítanak nekem, nagyon kedves idős házaspárról (a férj olasz a hölgy magyar) van szó, még ezen estén meg is etettek finom, könnyed ételekkel. Végtelenül aranyosak, s a tenyerükön hordoznak.

No elsőre ennyi elegendő lesz, nyugovóra térek, holnap hosszú nap lesz, de ígérem beszámolok lelkiállapotomról is:))

komment

süti beállítások módosítása