HTML

KudaRóma

Friss topikok

Címkék

2015.01.22. 15:54 KudaRóma

3. születésnap

A múlt hét többnyire munkával és esti váratlan ám kellemes találkozókkal, (munka)vacsora megbeszélésekkel telt. Megpróbáltam ismét felfedezni a város szépségeit: voltam a még mindig karácsonyi pompában tetszelgő Szt. Péter téren (fenti kép is itt készült: betlehemi jászollal, karácsonyfával - akit érdekel, február másodikáig élőben is megtekintheti),  a Colosseum is megvan még (bár továbbra is romos),  a Forum Romanum továbbra is lélegzetelállító, s a Piazza Navona is kezd új fényt nyerni szememben. Mégis talán a kivilágított Angyalvár tetszett a legjobban, igazán magával ragadó a bely ROMAntikája (csak hogy 1 gyenge szóvicc is jellemezze bejegyzésem).

Mégis a hét csattanója a vasárnap volt, ugyanis 3. születésnapját ünnepelte a gyülekezet egy egész napos partyval. Jò volt, de nagyon fàrasztò egyben, "öreg" vagyok én màr ehhez...

A lelkész beszélt az elmùlt évekről, volt bőven ok a hàlaadàsra (1 helyett 4 házicsoport, új hely, CD, sok új tevékenység), aztàn felvàzolta a jelent, s a jövőbeli terveket. Ennek keretében új gyülekezeti alkalmazottat jelentett be -félállásban, egy mobilalkalmazás lesz elérhető pár héten belül, változik a házicsoportok strukturája, stb.!

Az erről készült teljes videót itt lehet megtekinteni:

https://www.youtube.com/watch?v=9308uOz-KYk
Szóval van-lesz teendő bőven.

Volt persze ezután nagy ebéd olasz módra, torta, "spumante", a végén pedig egy "open mic" keretében bárki elmondhatta, hogy milyen emlékei vannak, miért szeret ebbe a gyülekezetbe járni. Majdnem 20-an osztották meg röviden gondolataikat, az egyik kulcsszó a család(ias) kifejezés volt.

 

Buon compleanno Chiesa Evangelica San Lorenzo!

komment

süti beállítások módosítása