HTML

KudaRóma

Friss topikok

Címkék

2015.02.13. 18:48 KudaRóma

Energia

Szabadidőmben, mivel tél van, most pár film is a programtervezetbe került, láttam a az "Imitation game" c. remek alkotást (szerintem Oscar gyanús) valamint a nagy klasszikus "Az ördög ügyvédje" c. filmet annak ellenére, hogy filozófiám szerint nem nézek olyan filmet, melynek főszereplője az ördög. Nem (csak) vallásos szempont vezérelt ebbéli döntésemben, hanem felkavar, rosszul alszom tőle... (Vagy az talán a filmnézés előtt elfogyasztott Nutellamennyiségnek köszönhető?!(fenti kép ábrázolja azt a 3kg-os Nutellát, amiből lakomáztunk 1 komplett vacsora elfogyasztása után:)))
Nagyon jó film amùgy, érdekes kérdéseket boncolgat, Al Pacino zseniális C. Theron gyönyörű, s annak ellenére hogy kissé kiszámítható, mindenképp korszakalkotó film (volt anno).

Ah igen: ezt még szívesen csinálom: vacsoraesteket szervezek haverokkal:) Múlt héten "spaghetti alle vongole" volt a terítéken, tegnap pedig én főztem a legendás "carbonara speghetti"-t:)). Ezek jó alkalmak kikapcsolódásra, beszélgetésre, vacsorapartnerek jobb megismerésére.

Ezen kívül rendületlenül járom a várost újra meg újra megcsodálva ennek a városnak történelmi gazdagságát....Ezen a héten épp 2 amerikait (egyesültállamokbelit) kalaúzolok, viccesek, kedvesek, fiatalok, energikusak.:) Így látatlanban is teljesen el vannak ragadtatva Magyarországtól (legalábbis tőlem - teljes joggal - illetve a kolbász-szalámi duótól, valamint a pálinkától:)))

komment

süti beállítások módosítása